Outdoor en indooractiviteiten

Optimaliseer je activiteitencentrum met Smart Event Manager

Transformeer je outdoor en indoor activiteitencentrum met de kracht van Smart Event Manager. Ervaar naadloze capaciteitsplanning, soepele workflows en een eenvoudig factureringsproces. Of je nu klimparken, kartbanen, paintball centra, golfbanen, ski- en snowboardhallen of andere activiteiten aanbiedt, Smart Event Manager biedt oplossingen op maat voor elk type activiteitencentrum.

a man is climbing on a climbing wall

Voordelen voor activiteitencentra

Of je nu een outdoor of indoor activiteitencentrum runt, Smart Event Manager biedt krachtige oplossingen op maat voor je bedrijf. Ontdek vandaag nog hoe de software je kan helpen bij het creëren van onvergetelijke ervaringen voor je gasten.

Smart Event Manager - intelligent-website-643

Capaciteitsplanning en soepele workflows

Smart Event Manager helpt je om de capaciteitsplanning te optimaliseren, zodat je altijd de perfecte balans tussen vraag en aanbod hebt. Dankzij de software kunnen verschillende groepen hun eigen programma volgen, terwijl je personeel en middelen efficiënt worden ingezet.

Smart Event Manager - business-group-64

Juiste begeleiding en instructeurs

De software zorgt voor een soepele workflow bij het indelen van de juiste begeleider of instructeur voor elke activiteit. Zo ben je verzekerd van een optimale inzet van je personeel en kunnen je gasten genieten van een veilige en professionele begeleiding.

Smart Event Manager - technology-64

Spannende bedrijfsevenementen

Organiseer onvergetelijke teambuildingdagen en bedrijfsevenementen met activiteiten zoals klimmen, boogschieten en paintball. Smart Event Manager zorgt ervoor dat alle activiteiten naadloos op elkaar aansluiten en dat de juiste apparatuur en begeleiding op tijd beschikbaar zijn.

Smart Event Manager - working-with-a-macbook-64-edited

Online reserveringen

Bied je gasten de mogelijkheid om eenvoudig online hun reservering te plaatsen. Je gasten kunnen gemakkelijk hun gewenste activiteiten boeken en direct online betalen, wat bijdraagt aan een betere klantervaring.

Succesverhalen

Met 20 jaar ervaring en meer dan 1000 locaties in Nederland die met ons werken, zijn wij een grote speler in software voor evenementenorganisaties.

0+

Aantal locaties

4,9/5,0

Op Google Reviews

0+

Jaar ervaring

Vertrouwd door meer dan 1000 locaties

Waarom kiezen voor Smart Event Manager?

Laat jouw bedrijf leren en groeien van de ervaring en kennis die samenkomen in Smart Event Manager.

Smart Event Manager - shrink-down-64
Eén informatiebron

Laat alles soepel en efficiënt verlopen zonder versnipperde of onvolledige informatie.

Smart Event Manager - yoga-64
Flexibiliteit

Geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, met krachtige functies voor succesvolle evenementen.

Smart Event Manager - travel-signpost-64
Bedieningsgemak

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke functies, ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de branche.

Smart Event Manager - search-in-browser-64
Inzicht

Volledige controle met een compleet en actueel beeld van jouw klanten en evenementen.

Smart Event Manager - intro-ipas-with-tiles-1-1024x773

Welke oplossing past bij jou?

Smart Event Manager is geschikt voor elke organisatie, van startups tot volgroeide bedrijven. Kies uit producten als Essentials, Premium en Enterprise en groei door naar geavanceerdere versies wanneer nodig.

Neem contact met ons op

Of je nu een outdoor of indoor activiteitencentrum runt, Smart Event Manager biedt krachtige oplossingen op maat voor je bedrijf. Ontdek vandaag nog hoe de software je kan helpen bij het creëren van onvergetelijke ervaringen voor je gasten. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het plannen van jouw activiteiten.