Consultancy

Begeleiding voor Groei en Succes

Bij Smart Event Manager begrijpen we dat de implementatie van nieuwe software veel meer is dan een technische uitdaging. Het is een veranderproces dat inzicht, aanpassing en geduld vereist. Onderschat het niet – wij doen dat zeker niet.

Daarom bieden we een uitstekende begeleiding door onze deskundige consultants tijdens het hele implementatieproces. Onze consultancy diensten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je snel en efficiënt aan de slag kunt gaan met onze software. Jouw persoonlijke consultant staat voor je klaar om je door elke stap van de reis te leiden, om je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes en om de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Smart Event Manager - laptop-1024x682

Waarom kiezen voor Smart Event Manager?

Met 20 jaar ervaring en meer dan 500 bedrijven in Nederland die met ons werken, zijn wij een grote speler in software voor evenementenorganisaties.

Smart Event Manager - business-group-64
Professionals

Onze consultants zijn professionals met uiteraard ervaring in de evenementenbranche die jouw behoeften begrijpen en aan één woord genoeg hebben. Ze zijn niet alleen technisch onderlegd, maar hebben ook een scherp inzicht in de uitdagingen en kansen van de branche. Ze denken in oplossingen, niet in problemen. Ze zullen ervoor zorgen dat SEM op de meest effectieve manier wordt ingericht, zodat je er het maximale uit kunt halen.

Smart Event Manager - cooperation-64
Trainingen

We bieden ook uitgebreide training en begeleiding om ervoor te zorgen dat je hele team comfortabel en competent is met onze software. We passen onze trainingen aan op jouw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat iedereen de kennis en vaardigheden heeft om het volledige potentieel van onze software te benutten.

Smart Event Manager - personal-growth-64-1
Succes

Ons doel is om je de tools, kennis en ondersteuning te bieden die je nodig hebt om je evenementen naar een hoger niveau te tillen. Met onze consultancy diensten kun je erop vertrouwen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Bij Smart Event Manager, zijn onze consultants jouw partners in succes.

Neem contact met ons op

Je kunt contact opnemen met onze helpdesk telefonisch via 0320-244126 of via e-mail op support@voorraedt.nl. We kijken ernaar uit om je te helpen jouw evenementen naar een hoger niveau te tillen! Onze mensen zijn jouw mensen. Samen maken we van elk evenement een succes.

woman in blue long sleeve shirt using silver macbook