Systeembeheerders

Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke SaaS oplossing voor systeembeheerders in de evenementenbranche

Als systeembeheerder in de evenementenbranche sta je voor de uitdaging om je IT-infrastructuur efficiënt en effectief te beheren. Smart Event Manager is ontworpen om je te helpen met deze verantwoordelijkheid door een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk SaaS platform te bieden voor evenementenbeheer.

Smart Event Manager - man-on-laptop-1024x684

Waarom Smart Event Manager

Belangrijkste voordelen:

Smart Event Manager - technology-64
Eenvoudige integratie en implementatie

Smart Event Manager is ontworpen om naadloos te integreren met je bestaande IT-infrastructuur, waardoor de implementatie en het beheer ervan eenvoudig en probleemloos verlopen. Onze software ondersteunt een breed scala aan systemen en toepassingen, zodat je je bestaande workflows en processen kunt behouden.

Smart Event Manager - protect-64
Robuuste beveiliging en gegevensbescherming

We begrijpen dat gegevensbeveiliging en -bescherming van cruciaal belang zijn voor jouw organisatie. Smart Event Manager biedt robuuste beveiligingsfuncties, waaronder versleutelde gegevensoverdracht, veilige opslag en geavanceerde toegangscontrole om ervoor te zorgen dat je bedrijfs- en klantgegevens veilig blijven.

Smart Event Manager - cloud-user-group-64
Koppeling met Azure Active Directory

Met Smart Event Manager kun je je gebruikers eenvoudig beheren door de software te koppelen met de externe identity provider van Azure. Gebruikers worden automatisch geprovisioned en er is single sign-on. Als je MFA hebt ingesteld op je Azure AD, werkt dit ook voor SEM. Als een medewerker uit dienst gaat, hoef je niet meer te denken aan het ontzeggen van toegang tot SEM, want dit gebeurt automatisch. Nieuwe medewerkers krijgen direct toegang en functiewijzigingen worden automatisch overgenomen vanuit Azure AD.

Smart Event Manager - combo-chart-64-2
Uitgebreide dashboards, datawarehouse en koppeling met PowerBI

Smart Event Manager biedt een scala aan standaard dashboards over omzet, forecasting en meer. Daarnaast kunnen we je ook toegang geven tot de database voor gebruik met externe BI-tools, zoals PowerBI. Hiermee krijg je nog meer inzicht in je bedrijfsprestaties en kun je datagedreven beslissingen nemen.

Smart Event Manager - business-network-64-21
Centraal beheer en monitoring

Smart Event Manager biedt je de mogelijkheid om je IT-omgeving centraal te beheren en te monitoren. Met onze gebruiksvriendelijke beheerinterface kun je eenvoudig systeemprestaties bewaken, problemen oplossen en systeemupdates uitvoeren, allemaal vanaf één centrale locatie.

Smart Event Manager - cloud-development-64
Automatisering en optimalisatie

Bespaar tijd en middelen met de geautomatiseerde functies van Smart Event Manager. Onze software helpt je om routinematige taken te automatiseren, zoals gegevensback-up, rapportage en systeemupdates, zodat jij je kunt concentreren op het optimaliseren van je IT-infrastructuur en het ondersteunen van je organisatie.

Smart Event Manager - cooperation-641
Ondersteuning en samenwerking

We begrijpen dat effectieve samenwerking en continue ondersteuning essentieel zijn voor jouw rol als systeembeheerder. Ons toegewijde supportteam staat altijd klaar om je te helpen bij vragen of technische problemen, en onze software is ontworpen om communicatie en samenwerking binnen je team en met andere afdelingen te bevorderen.

Ontdek de voordelen van Smart Event Manager voor jouw IT-beheer

Ben je klaar om je IT-beheer te vereenvoudigen en je evenementenorganisatie te ondersteunen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en ontdek hoe Smart Event Manager je kan helpen bij het stroomlijnen van je IT-processen, het verbeteren van de beveiliging en het verhogen van de efficiëntie. Kies voor Smart Event Manager en til je IT-beheer naar een hoger niveau.

Smart Event Manager - intro-ipas-with-tiles-1-1024x773