Factureren

Factureren met Smart Event Manager: Eenvoudig en compleet!

Smart Event Manager - facturen-1024x754
Smart Event Manager - facturen1-1024x754

Aanbetalingen en eindafrekeningen

Geen handmatige aanbetalingen of eindafrekeningen meer aanmaken. Maak vanuit de reservering met een paar klikken de aanbetaling of eindafrekening. Verstuur de automatisch gegenereerde facturen direct naar jouw klanten.

Online betalingen

Voeg een betaallink toe aan jouw factuur en laat jouw klanten online betalen. Jouw klanten kunnen gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL of creditcard, zodat jij nog sneller betalingen binnen krijgt.

Smart Event Manager - Online-betalingen-1024x754
Smart Event Manager - Turflijst-1024x754

Turflijst

Geen losse briefjes meer achter de bar om nacalculatie te noteren. Maak gebruik van de digitale turflijst om tijdens het evenement snel en foutloos nacalculaties toe te voegen aan de eindfactuur.

Verzamelfacturen

Bij groepsreserveringen en reeksen zijn verzamelfacturen gemakkelijk te genereren, waardoor jouw klanten één factuur krijgen van meerdere bijeenkomsten. Geen gedoe met handmatig samenvoegen!

Smart Event Manager - VerzamelFacturen-1024x754
Smart Event Manager - Debiteurenbeheer-en-aanmaningen-1024x754

Debiteurenbeheer en aanmaningen

Raak nooit meer het overzicht kwijt doordat debiteuren automatisch worden gegenereerd. Zo kan je eenvoudig bijhouden welke facturen er nog openstaan en kan je gemakkelijk aanmaningen versturen naar klanten die te laat zijn met betalen.

Succesverhalen

Met 20 jaar ervaring en meer dan 500 bedrijven in Nederland die met ons werken, zijn wij een grote speler in software voor evenementenorganisaties.

Koppelingen

Haal alles uit jouw facturatieproces door te koppelen met jouw kassa- en boekhoudsysteem.

Smart Event Manager - icons-fill-30

Financiële administratie:

Altijd in balans

Koppel Smart Event Manager met je financiële systeem om debiteurengegevens en journaalposten te exporteren. Om vervolgens de betaalde facturen vanuit het boekhoudsysteem weer verwerkt te zien in Smart Event Manager. Dit elimineert handmatige invoer, vermindert fouten en bespaart tijd.

Naar leveranciers

Smart Event Manager - icons-fill-28

Kassasysteem:

Reken af met dubbel werk

Koppel Smart Event Manager met je kassasysteem om nacalculaties automatisch op de factuur in Smart Event Manager te krijgen. Geen gedoe meer met losse briefjes bij de kassa.

Afhankelijk van jouw kassasysteem krijg je ook inzicht in de betaalde aanbetalingen en openstaande rekeningen.

Naar leveranciers

woman in blue long sleeve shirt using silver macbook

Wil je ook tijd besparen en jouw facturatieproces vereenvoudigen?

Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en ontdek hoe Smart Event Manager jouw organisatie kan helpen bij het beheren van aanbetalingen, eindafrekeningen, verzamelfacturen, debiteurenbeheer, aanmaningen en online betalingen.