Management dashboards

Optimaliseer jouw evenementenorganisatie met Management Informatie

Altijd de juiste informatie bij de hand om de efficiëntie te verhogen en de winst te maximaliseren. Dat is wat de functie Management Dashboards biedt. Bekijk de uitgebreide management informatie en krijg grip op de belangrijkste prestatie-indicatoren.

man and woman sitting in front of silver macbook

Stuur op KPI’s met diverse dashboards

Met Smart Event Manager heb je de beschikking over diverse dashboards, waaronder omzet, conversies en doorlooptijd. Hierdoor krijg je in één oogopslag inzicht in hoe jouw evenementen presteren op verschillende vlakken. Daarnaast kun je zelf dashboards op maat maken, zodat je altijd de informatie krijgt die voor jouw organisatie relevant is. Exporteer vervolgens data naar Excel waardoor je snel en gemakkelijk zelf rapportages kan maken en analyseren.

Begrotingen en realisatie

Smart Event Manager ondersteunt begrotingen en realisaties, zodat je grip houdt op de financiën van jouw evenementen. Door de begroting naast de realisatie te leggen, krijg je inzicht in waar mogelijk kostenbesparingen mogelijk zijn en waar je extra kunt investeren om de omzet te verhogen.

Brutowinstmarge

Met behulp van brutowinstmargeberekeningen kun je snel inzicht krijgen in de winstgevendheid van jouw evenementen. Op basis van deze informatie kun je beslissingen maken die leiden tot een hogere winstgevendheid.

Succesverhalen

Met 20 jaar ervaring en meer dan 1000 locaties in Nederland die met ons werken, zijn wij een grote speler in software voor evenementenorganisaties.

Wil je ook grip?