Relatiebeheer

Effectief relatiebeheer met Smart Event Manager

Een succesvol evenement organiseren valt of staat met goed relatiebeheer. Het is belangrijk om een overzicht te hebben van alle contacten en doelgroepen, zodat je gerichte marketingacties kunt uitvoeren en je klanten op de hoogte kunt houden van de ontwikkelingen rondom je evenement. Smart Event Manager biedt de oplossing met krachtige CRM-functionaliteiten.

Overzicht van al jouw relaties

Beheer eenvoudig al jouw relaties en leveranciers in Smart Event Manager. Voeg meerdere contactpersonen per organisatie toe en wijs een standaard- of facturatie contactpersoon aan. Houd notities en taken bij voor een specifiek contactpersoon, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en afspraken. Ook kun je eenvoudig de historie van contactmomenten inzien en offertes en facturen koppelen aan de juiste relatie.

Marketing

Differentieer jouw contactpersonen in doelgroepen voor gerichte marketingacties. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om selecties en mailingen te maken, waardoor je snel en efficiënt kunt communiceren met je relaties

Sturen op KPI’s

Met behulp van diverse dashboards heb je snel inzicht in belangrijke KPI’s. Zo kun je bijvoorbeeld de omzet, conversies en doorlooptijd in de gaten houden en tijdig bijsturen waar nodig. Selecteer onder andere op reserveringsstatus, relatiecodering of reserveringscoderingen voor gedetailleerde informatie.

Smart Event Manager - man-on-laptop-1024x684

Waarom Smart Event Manager

Belangrijkste voordelen:

  • Al jouw klantgegevens op één plek
  • Per klant overzicht in reserveringen en facturen
  • Logboek van alle communicatie met de klant
  • Overzicht van automatische opvolgacties
  • Maak selecties voor jouw marketingacties

Succesverhalen

Met 20 jaar ervaring en meer dan 500 bedrijven in Nederland die met ons werken, zijn wij een grote speler in software voor evenementenorganisaties.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe Smart Event Manager jou kan helpen bij effectief relatiebeheer en het behalen van belangrijke KPI’s? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het plannen en organiseren van jouw evenement.