Helpdesk

Jouw Ondersteuning op Maat

Welkom bij de Smart Event Manager Helpdesk, hier draait alles om jou. Wij zijn niet alleen leverancier van het systeem, maar ook jouw partner in succes. Onze helpdesk is waar onze unieke factor echt tot leven komt: het leveren van uitstekende klantenondersteuning. En dat is geen loze belofte.

Smart Event Manager - dreamstime_m_103306945-1024x683
Smart Event Manager - business-group-64
Professionals

Onze helpdesk bestaat uit professionals (uit de evenementenbranche), mensen die dagelijks de uitdagingen en vragen die bij evenementenbeheer ontstaan, helpen oplossen en beantwoorden. Wij begrijpen de hobbels die je kunt tegenkomen, de onverwachte verrassingen en de voldoening van een soepel gepland evenement. We staan klaar om te helpen en om samen met jou de meest passende oplossingen te vinden.

Smart Event Manager - brain-64
Diepgaande kennis

Bij Smart Event Manager geloven we dat een diepgaande productkennis de sleutel is tot succes. Ons team heeft een grondige kennis van onze software en is klaar om je te helpen alles eruit te halen wat erin zit. Of je nu op zoek bent naar hulp bij het opzetten van je volgende evenement, advies nodig hebt over een functie, of gewoon een brainstormpartner zoekt, onze helpdesk is er voor jou.

Smart Event Manager - cooperation-64
Communicatie

Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. We weten dat iedere klant, ieder evenement en iedere situatie uniek is, dus we zoeken altijd naar de juiste oplossing die past bij jouw specifieke behoeften. Verwacht van ons geen standaardantwoorden, maar persoonlijke, op maat gemaakte suggesties.

Neem contact met ons op

Je kunt contact opnemen met onze helpdesk telefonisch via 0320-244126 of via e-mail op support@voorraedt.nl. We kijken ernaar uit om je te helpen jouw evenementen naar een hoger niveau te tillen! Onze mensen zijn jouw mensen. Samen maken we van elk evenement een succes.

woman in blue long sleeve shirt using silver macbook