Kenniscentrum raadplegen

Het Kenniscentrum is te raadplegen op een beveiligde omgeving zodra je bent ingelogd in Smart Event Manager.

  1. Login op jouw omgeving van Smart Event Manager via onderstaande knop.
  2. Ga naar Help / Kenniscentrum of klik op het vraagteken rechtsboven.

Wat zijn de voordelen van het Kenniscentrum?

Smart Event Manager - intelligent-website-643
Schat aan informatie

Van uitgebreide artikelen tot de meest gestelde vragen, het staat er allemaal. In ons kenniscentrum vind je alle informatie over de functionaliteiten en instellingen per module van Smart Event Manager. Hier kun je in je eigen tempo de verschillende aspecten van onze software verkennen en verdiepen.

Smart Event Manager - working-with-a-macbook-64-1
Video’s

Iedereen leert op een andere manier, daarom bevat ons kenniscentrum ook een reeks instructievideo’s. Deze video’s laten stap voor stap zien hoe je onze software kunt gebruiken, en kunnen op elk moment worden gepauzeerd en opnieuw worden bekeken om ervoor te zorgen dat je alles in je opneemt.

Smart Event Manager - promotion-64
Blijf up-to-date

Ons kenniscentrum heeft een overzicht van nieuwsbrieven, releasenotes en downloads, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste updates en ontwikkelingen. En als je meer gestructureerde leermogelijkheden zoekt, kun je via het Kenniscentrum ook onze trainingen raadplegen.

Smart Event Manager - service-tips-64
Altijd beschikbaar

Het kenniscentrum is 24/7 beschikbaar is via je webbrowser. Of je nu midden in de nacht een oplossing voor een probleem nodig hebt, of op een rustige middag je kennis wilt opfrissen, het kenniscentrum is er voor jou.

Neem contact met ons op

Je kunt contact opnemen met onze helpdesk telefonisch via 0320-244126 of via e-mail op support@voorraedt.nl. We kijken ernaar uit om je te helpen jouw evenementen naar een hoger niveau te tillen! Onze mensen zijn jouw mensen. Samen maken we van elk evenement een succes.

woman in blue long sleeve shirt using silver macbook