Koppelingen

MeetingSelect

Door het ontwikkelen van een alles-in-één meeting management platform en locatiemarktplaats, transformeerde Meetingselect hoe boekers van vergaderruimtes en locatiebeheerders elkaar vinden en samenwerken. Met hun oplossingen verkrijgen zowel boekers als locaties gestroomlijnde processen, waardevolle data inzichten en besparingen. De geavanceerde functies zorgen voor een heldere, duurzame en snelle boekingservaring.

Bespaar kosten en tijd door de efficiëntere communicatie met potentiële klanten. Boekingen zijn gemakkelijk en snel te realiseren, zelfs direct, terwijl uw workflow wordt geautomatiseerd. Beheer uw capaciteit met hun Global Meeting Distribution System (GMDS) en stimuleer de groei van uw bedrijf met bruikbare inzichten.

Met het platform is elke handeling gestroomlijnd, elke beslissing goed doordacht, en elke vergadering een vooruitgang richting uw doelen. Mis het niet! Maak een profiel aan op de marktplaats, bereik nieuwe klanten en verhoog vandaag nog uw omzet uit evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

Koppeling

Koppel Smart Event Manager met MeetingSelect. Deze koppeling bespaart tijd en voorkomt fouten! In Smart Event Manager worden de zalen van de reserveringen beheerd. In MeetingSelect kan je dezelfde zalen beschikbaar stellen voor online reserveren. De koppeling voorziet erin dat de beschikbaarheid van de zalen in MeetingSelect automatisch wordt bijgewerkt conform de reserveringen zoals ze in SEM aanwezig zijn. Hierdoor kunnen jouw gasten in MeetingSelect direct de beschikbaarheid inzien.