Tafelreserveringen

Tafelreserveringen in Smart Event Manager: Efficiënt en Gebruiksvriendelijk

Het aannemen en beheren van tafelreserveringen kan een tijdrovende en complexe taak zijn voor restaurants. Het is daarom belangrijk om een efficiënt en gebruiksvriendelijk tafelreserveringssysteem te hebben, zodat u snel en gemakkelijk tafels kunt beheren en uw klanten een naadloze ervaring kunnen bieden. Smart Event Manager biedt een complete en veelzijdige tafelreserveringsfunctionaliteit waarmee u tijd kunt besparen en efficiënter kunt werken.

dish on white ceramic plate

Voordelen

De voordelen van tafelreserveringen met Smart Event Manager

Smart Event Manager - icons-fill-23
Gebruiksvriendelijkheid

Het reserveringsproces voor de klant is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met enkele klikken kunnen ze een tafel reserveren, zonder dat ze daarvoor een extra account hoeven aan te maken.

Smart Event Manager - icons-fill-29
Automatische bevestiging

Na het plaatsen van een reservering ontvangt de klant automatisch een bevestigingsmail met alle benodigde informatie over de reservering.

Smart Event Manager - icons-fill-19
Centraal beheer

Met Smart Event Manager kun je alle tafelreserveringen centraal beheren en bijhouden. Hierdoor heb je altijd een actueel overzicht van alle reserveringen en kun je snel inspelen op wijzigingen of annuleringen.

Smart Event Manager - icons-fill-31
Flexibiliteit

Met Smart Event Manager kun je de tafelreserveringen volledig aanpassen aan de wensen van de klant. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende tafelopstellingen aanbieden, of specifieke tafels reserveren voor bepaalde gasten.

Smart Event Manager - icons-fill-32
Integratie met andere systemen

Smart Event Manager biedt de mogelijkheid om te koppelen met Resengo, waardoor je tijd bespaart en efficiënter kunt werken.

Integratie met andere tafelreserveringssystemen

Smart Event Manager biedt de mogelijkheid om te integreren met Resengo. Dit biedt een naadloze integratie met uw bestaande reserveringssysteem, zodat u de functionaliteit van Smart Event Manager kunt combineren. Per 2024 zal Resengo worden overgenomen door Zenchef. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor een koppeling met Zenchef.

Smart Event Manager - AllDevices
woman in blue long sleeve shirt using silver macbook

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van tafelreserveringen met Smart Event Manager? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.