Nieuws

Nieuwe release: ontdek de nieuwste functionaliteiten!

De ontwikkelingen van Smart Event Manager staan nooit stil. Wij werken elke dag aan nieuwe functionaliteiten, zodat jij nog efficiënter en makkelijker de mooiste evenementen kan organiseren. Zowel onze testers als de klanten die werken in de prerelease hebben de afgelopen maanden uitvoerig getest en feedback gegeven waar nodig. Nu zijn deze functionaliteiten voor iedereen beschikbaar. Lees snel verder om te ontdekken welke uitbreidingen en nieuwe mogelijkheden er zijn!

Nieuwe functionaliteiten

Instellingen
In SEM online is een tegel toegevoegd voor instellingen. Hier worden alle instellingen verzameld die je vervolgens vanuit één plek kunt beheren. Daarnaast zijn er een heel aantal instellingen toegevoegd die voorheen alleen door ons op de database konden worden aangepast. Je hebt het nu dus zelf in de hand!
 
Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van de debiteurnummering, het instellen van het standaard aantal dagen dat een reservering in optie staat of de standaard status van een nieuwe factuur (In bewerking/Gereed).

SEM Inlezen (Premium en Enterprise)
Het is nu mogelijk om e-mails automatisch te importeren vanuit jouw gelinkte Microsoft Office 365 en Exchange e-mailaccount. Daardoor worden reacties op reserveringen en facturen automatisch opgeslagen in het logboek bij de relatie in SEM. Zo heeft iedereen altijd overzicht van de laatste communicatie met de relatie.

Handtekening toevoegen bij het online accorderen
Aan het online accorderen is de mogelijkheid toegevoegd om een digitale handtekening van de opdrachtgever te vragen bij akkoord op een offerte.

Automatische processen meertalig (Enterprise)
Maak je gebruik van meertaligheid? Je kan vanaf nu Engels- en Duitstalige sjablonen maken en koppelen aan de automatische processen. Het proces herkent de taal van de relatie en pakt zo automatisch het juiste mailsjabloon.

Koppelingen
Ook de ontwikkelingen van koppelingen staan niet stil. De afgelopen periode zijn o.a. API koppelingen gerealiseerd met MeetingSelect, MeetingReview, MR. Einstein en Snelstart. Een volledig overzicht van onze koppelingen vind je op de pagina koppelingen.
Buitenplaats Kameryck is enthousiast de koppeling tussen SEM en MeetingReview, hun ervaring lees je in dit artikel.

Nieuw design

De look & feel van Smart Event Manager wordt vernieuwd. Niet alle tegels en schermen worden tegelijkertijd naar het nieuwe design omgebouwd, maar we doen dit stap voor stap. De volgende tegels zijn nu al in een nieuw jasje gestoken:

  • Standaard reserveringen
  • Betalingscondities
  • Betaalwijzen
  • Reserveringscoderingen
  • Reservering statussen
  • Personenspecifiecatietypes
Smart Event Manager - instellingenscherm-1-1024x625


Online Reserveren

Deze volledig nieuw opgebouwde module is inmiddels helemaal up and running, volgens de modernste technieken en uitstraling, klaar voor de toekomst! Zo kun je jouw gasten nog beter verleiden om via jullie website te boeken. Alle vertrouwde functies blijven behouden en daarnaast komen er in de loop van het jaar diverse functies bij. Meer weten over de vernieuwde module Online reserveren? Onze Sales Consultants vertellen hier uitgebreid over in dit interview.

Smart Event Manager - PortalReserveren_Vergaderarrangement-1024x754


Releasenotes op het Kenniscentrum

Dit is nog niet alles! In ons kenniscentrum vind je, naast het antwoord op al je vragen, ook het complete overzicht van de wijzigingen die zijn doorgevoerd in de releasenotes. Je raadpleegt het kenniscentrum door in te loggen op jouw omgeving van Smart Event Manager en vervolgens via de tegel Help / Kenniscentrum of door op het vraagtekentje rechts bovenin te klikken.

Updaten

Werk je in de basisapplicatie (de windowsversie) dan raden we je aan om de nieuwste versie te installeren. Als je in SEM Online werkt, gaat de update automatisch en kan je direct gebruik maken van de nieuwe functionaliteiten. Wil je graag overstappen naar SEM Online? Neem dan contact op met support@voorraedt.nl.