Smart Event Manager

Een familiebedrijf met visie

Welkom bij Voorraedt, een trots familiebedrijf dat altijd vooruitkijkt. Onze focus richt zich niet op snel succes op de korte termijn; in plaats daarvan richten we ons op de volgende generatie. Als team inspireren en stimuleren we elkaar om te groeien, te innoveren en te streven naar ons belangrijkste doel: tevreden klanten. We houden ervan om de mouwen op te stropen, samen te werken en een positieve, productieve werkomgeving te creëren.

Smart Event Manager - Voorraedt_mikado
Smart Event Manager - laptop-1024x682

Ervaring & Expertise

Als betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring hebben we het voorrecht om met meer dan 1000 locaties samen te werken. Onze focus ligt op toekomstgerichte lange termijn oplossingen die continu doorontwikkeld worden. Ons team bestaat uit experts in de evenementenbranche, en we staan bekend om onze geweldige ondersteuning en support.

Onze Oorsprong: Geboren Uit Passie

Ons verhaal begon in 2000, toen Lex de Vries Voorraedt startte met de ontwikkeling van de voorloper van Smart Event Manager. Zijn zoon, Jaap de Vries, sloot zich in 2006 aan bij de organisatie en sindsdien hebben we onze focus volledig op Smart Event Manager gelegd. Dit leidde tot een explosieve groei van onze organisatie. Nu bestaat ons team uit ongeveer 40 toegewijde medewerkers, waaronder ontwikkelaars, trainers en (support)consultants.

Smart Event Manager - 2023-Sprint-Demo-1024x768
Smart Event Manager - DSC_0656-1024x678

Onze Locatie: Een Modern Kantoor in Lelystad

Sinds 2013 bevinden we ons in de prachtige Copernicusstaete in Lelystad. Hier vind je ons kantoor en het Voorraedt Meeting Center. Ons moderne kantoor, gelegen tegenover het station en naast de Zilverparkgarage, is zowel met openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar.

Smart Event Manager - 1668000520157-1024x541

Sluit je bij ons aan

Wij hebben altijd plek voor enthousiaste en gedreven mensen. Kun je een bijdrage leveren binnen ons ontwikkel- of supportteam? Als medewerker of stagiair? Reageer op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Sluit je bij ons aan