Wij zijn er voor jou:

Smart Event Manager: Kies de versie die bij jou past

Organiseer je regelmatig evenementen en ben je op zoek naar een manier om dit efficiënter en gestroomlijnder te doen? Dan ben je bij Smart Event Manager aan het juiste adres. Wij bieden drie verschillende versies van onze software aan, zodat je altijd een versie kunt kiezen die past bij de grootte en complexiteit van jouw organisatie.

Smart Event Manager - AllDevices

Mogelijkheden

Hoe groot of klein je organisatie ook is, Smart Event Manager werkt voor jou. Bekijk hieronder met welk pakket je je doelstellingen het beste kunt bereiken. Bovendien groeit de software met je mee. Mocht je beginnen met Essentials en je wilt toch meer functionaliteit, kun je doorgroeien naar de Premium versie of zelfs naar de Enterprise versie.

Essentials

Voor de kleinere organisatie

De Essentials-versie van Smart Event Manager is bedoeld voor de kleinere evenementorganisaties die behoefte hebben aan een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software. Met Essentials kun je reserveringen en facturatie beheren en heb je inzicht in de beschikbaarheid van voorzieningen. Daarnaast kun je met Essentials gemakkelijk overzichtelijke offertes en duidelijke draaiboeken maken. Ook is het mogelijk gegevens uit te wisselen met boekhoud- en kassasystemen.

Lees verder

Premium

Voor de middelgrote organisatie

Heb je behoefte aan meer functionaliteit en wil je jouw evenementorganisatie naar een hoger niveau tillen? Dan is de Premium-versie van Smart Event Manager de juiste keuze. Alle voordelen van Essentials en meer! Boek arrangementen, maak reeksen van je reserveringen, verzorg productielijsten per productie-eenheid en selecteer doelgroepen voor marketingdoeleinden. Je kan offertes in jouw huisstijl maken op basis van Microsoft Word sjablonen en heb je meer inzicht in de gestelde doelen dankzij de dashboards. Ook kun je met de extra module Personeelsplanning op basis van de geplande reserveringen personeel inplannen op taken en medewerkers autoriseren tot functies.

Lees verder

Enterprise

Voor de grote organisatie met complexe processen

Heb je een grote organisatie met meerdere vestigingen en complexe processen? Dan is de Enterprise-versie van Smart Event Manager de meest geschikte keuze. Enterprise biedt vele mogelijkheden om jouw processen te automatiseren en te integreren in jouw bedrijfsvoering.

Stuur automatische mails voor verlopen opties, aanmaningen en evaluaties. Ook kan je externe leveranciers informeren met één druk op de knop over leveringen voor nieuwe of gewijzigde reserveringen en heb je meer controle over je bedrijfsvoering dankzij inzicht in de inkopen, brutowinstmarges en wijzigingen.

Lees verder

woman in blue long sleeve shirt using silver macbook

Wij zijn er voor jou