Pakketten

Enterprise

Smart Event Manager Enterprise biedt de meest uitgebreide mogelijkheden om jouw evenementorganisatie te automatiseren. Met Enterprise bespaar je tijd en geld door betere interne communicatie, automatisering van je processen en een compleet en actueel beeld van je bedrijfsvoering

Smart Event Manager - event-1024x553

Met Enterprise krijg je alle functionaliteiten van Premium, plus nog veel meer:

Smart Event Manager - icons-fill-19
Planbord

Verkrijg eenvoudig inzicht in de beschikbaarheid van je voorzieningen. Zo zie je direct welke evenementen plaatsvinden en waar je nog beschikbaarheid hebt. Werk met verschillende reseveringsstatussen.

Smart Event Manager - icons-fill-31
Reserveringen

Plan je evenementen en maak direct een volledige offerte. Maak gebruik van arrangementen en losse verkopen. Voer uitgebreide controles uit en stel draaiboeken en begrotingen automatisch op.

Smart Event Manager - icons-fill-28
Facturen

Maak eenvoudig facturen van al je evenementen, maak aanbetalingen, voeg nacalculaties toe, maak verzamelfacturen, controleer de debiteuren en verstuur aanmaningen.

Smart Event Manager - icons-fill-23
Relatiebeheer

De contactgegevens van je klanten, bekijk een logboek van alle communicatie en houd opvolgacties in de gaten zodat je niks vergeet. Maak doelgroepen aan voor jouw marketingdoeleinden.

Smart Event Manager - icons-fill-24
Productielijsten

Genereer eenvoudig automatisch je productielijsten voor de verschillende afdelingen. Hierdoor is het voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren en wie waar verantwoordelijk voor is.

Smart Event Manager - mailing
Automatische processen

Maak gebruik van diverse automatische processen, zoals facturatie en betalingsherinneringen. Hierdoor kan je veel tijd besparen en wordt het proces efficiënter.

Smart Event Manager - icons-fill-25
Dashboards

Bekijk jouw KPI’s in één oog opslag. Stel begrotingen op en zie of jouw organisatie de gestelde doelen haalt. Standaard rapporten of op maat, precies zoals jij dat wilt.

Smart Event Manager - icons-fill-24
Bruto winst marges

De software berekent de brutowinstmarge van je reservering, nog voordat je jouw offerte verstuurt. Zo heb je zekerheid over je marge, ook als je maatwerk levert.

Smart Event Manager - locatie
Vestigingen

Verbeter de samenwerking van je medewerkers met meerdere vestigingen in één systeem. Autoriseer medewerkers om managementinformatie per vestiging te bekijken of biedt hen een totaaloverzicht.

Voordelen

person discussing while standing in front of a large screen in front of people inside dim-lighted room

Verbeter de kwaliteit

 • Eén informatiebron. Geen versnipperde of onvolledige informatie.
 • Verbeter de interne communicatie. Verhoog de kwaliteit van jouw organisatie zonder dat je hier veel tijd aan kwijt bent.
 • Wissel debiteur- en factuurinformatie automatisch uit met je boekhoudsoftware door gebruik te maken van één van de standaard koppelingen.
 • Beheer je klanten en maak doelgroepselecties. Krijg een compleet inzicht in jouw relatielogboek en volg direct openstaande acties op.
 • Vergeet geen zaken door automatische generatie van taken die uitgevoerd moeten worden voor het reserveringsproces.

Vergroot de efficiency

 • Automatiseer de administratieve processen rondom reserveringen en facturen. Je houdt meer tijd over voor het begeleiden en adviseren van je klanten.
 • Bespaar tijd op het maken van offertes en bevestigingen. Voorzie je klanten van een mooi opgemaakte offerte, eventueel voorzien van afbeeldingen en sfeerimpressies.
 • Informeer (externe) leveranciers met één druk op de knop over leveringen voor nieuwe of gewijzigde reserveringen.
 • Heb realtime inzicht in up-to-date draaiboeken en productielijsten. Op papier of eenvoudig te bekijken op tablet of smartphone.
 • Leg eenvoudig en snel een enkele reservering of meerdere reserveringen vast met een herhaalpatroon. Een uitzondering op de reeks pas je eenvoudig aan.
 • Geef klanten de mogelijkheid om zelf online reserveringen te plaatsen, aanbetalingen te doen en offertes samen te stellen.
A group of friends at a coffee shop
black smartphone near person

Inzicht en controle

 • Handel betalingen correct en zonder tijdrovende handelingen af. Aanbetalingen worden berekend en automatisch verrekend tijdens de eindafrekening.
 • Stel arrangementen samen waarbij de klant één prijs ziet, maar die financieel uitgesplitst worden over verschillende rekeningen en btw-tarieven.
 • Stuur op brutowinstmarge, leg kostprijzen vast en verkrijg inzicht in wijzigingen.
 • Neem met behulp van onze dashboards data onderbouwde beslissingen voor je bedrijfsvoering.

Vertrouwd door meer dan 1000 locaties

Haal nog meer uit Smart Event Manager Premiumn

Naast de standaard functionaliteit van Smart Event Manager Enterprise kun je additioneel kiezen voor onze modules Online Reserveren en Personeelsplanning.  Daarnaast is het mogelijk om het systeem eenvoudig te koppelen met andere systemen die veel gebruikt worden in de branche, zoals boekhoud- en kassasystemen.

Smart Event Manager - icons-fill-31

Online Reserveren

Verhoog het aantal offerteaanvragen door je klanten de mogelijkheid te geven hun offerte direct online te kunnen samenstellen. Tegelijkertijd neemt de upselling toe, doordat het voor de klant eenvoudiger wordt extra producten af te nemen. Voldoet de offerte aan de wensen? Dan kan jouw klant deze direct definitief maken. Dat alles zonder dat het je medewerkers tijd kost.

Lees verder

Smart Event Manager - icons-fill-21

Personeelsplanning

Wil jij minder fouten in jouw personeelsplanning en wil jij een bezetting en planning dat altijd compleet is? Wil jij duidelijkheid in de beschikbaarheid van jouw medewerkers? Dan is de module Personeelsplanning van toegevoegde waarde! Personeelsplanning zorgt voor een volledige integratie met reserveringen en is flexibel zodat veranderingen simpel doorgevoerd kunnen worden.

Lees verder

Smart Event Manager - icons-fill-30

Boekhouding

Koppel Smart Event Manager met je financiële systeem om debiteurengegevens en journaalposten te exporteren. Om vervolgens de betaalde facturen vanuit het boekhoudsysteem weer verwerkt te zien in Smart Event Manager. Dit elimineert handmatige invoer, vermindert fouten en bespaart tijd.

Lees verder

Smart Event Manager - icons-fill-28

Kassasysteem

Koppel Smart Event Manager met je kassasysteem om nacalculaties automatisch op de factuur in Smart Event Manager te krijgen. Geen gedoe meer met losse briefjes bij de kassa. Afhankelijk van jouw kassasysteem krijg je ook inzicht in de betaalde aanbetalingen en openstaande rekeningen.

Lees verder

Smart Event Manager - Voorreadt-MetPitt-HR-009-1024x683

Wij zijn er voor jou!

Wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt met Smart Event Manager Enterprise. We begrijpen dat implementatie van software een traject is van verandering, dat mag niet onderschat worden. Ons team heeft veel kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen. Met onze diepgaande productkennis ondersteunen wij je bij het maken van de juiste inrichtingskeuzes zodat de implementatie zo soepel mogelijk verloopt

Succesverhalen

Met 20 jaar ervaring en meer dan 500 bedrijven in Nederland die met ons werken, zijn wij een grote speler in software voor evenementenorganisaties.

Beginnen met een eenvoudiger versie?

Wil je een eenvoudiger systeem dat sneller te implementeren is? Dan kun je gebruik maken van het Essentials of Premium pakket. Later kun je altijd doorgroeien naar Enterprise, of je blijft lekker met de eenvoudiger versie werken!