Wij zijn er voor jou:

Essentials

Met Smart Event Manager Essentials realiseer je een eerste professionaliseringsslag in jouw organisatie. Bespaar tijd en geld door betere interne communicatie, automatisering van je processen en een compleet en actueel beeld van je bedrijfsvoering.

Met Essentials kun je snel beginnen! Geen langlopende implementatie. Wij richten het systeem voor je in en je kunt direct aan de slag. Je werkt alleen met die functies die je écht nodig hebt. De uitgangspunten? Eenvoud, snelheid en gemak.

Smart Event Manager - foodtruc-1024x683

De belangrijkste functionaliteiten van Essentials:

Smart Event Manager - icons-fill-23

Relatiebeheer

De contactgegevens van je klanten, bekijk een logboek van alle communicatie en houd opvolgacties in de gaten zodat je niks vergeet.

Smart Event Manager - icons-fill-31

Reserveringen

Plan je evenementen en maak direct een volledige offerte. Voer uitgebreide controles uit en stel draaiboeken en begrotingen automatisch op.

Smart Event Manager - icons-fill-19

Planbord

Verkrijg eenvoudig inzicht in de beschikbaarheid van je voorzieningen. Zo zie je direct welke evenementen plaatsvinden en waar je nog beschikbaarheid hebt.

Smart Event Manager - icons-fill-28

Facturen

Maak eenvoudig facturen van al je evenementen, maak aanbetalingen, voeg nacalculaties toe en controleer de debiteuren,

Smart Event Manager - icons-fill-25

Omzet Dashboard

Bekijk jouw KPI’s in één oog opslag. Stel begrotingen op en zie of jouw organisatie de gestelde doelen haalt.

Voordelen

Smart Event Manager - shrink-down-64
Eén informatiebron

Je maakt gebruik van één informatiebron, waarop alle medewerkers kunnen vertrouwen als zij op zoek zijn naar informatie over bezetting, reserveringen, offertes en facturen.

Smart Event Manager - agreement-64
Professionele offertes en facturen

Doordat alle gegevens uit één informatiebron komen en we gebruik maken van volledig aanpasbare sjablonen verstuur je geen slordige of onvolledige offertes en facturen meer. Ze zien er altijd eenduidig en professioneel uit.

Smart Event Manager - cloud-development-64
Lage kosten en zekerheid

Het in de lucht houden van verschillende oplossingen en versnipperde data kost veel tijd en geld. Onze oplossing draait in de cloud en je hebt dus niet meer nodig dan een internetbrowser. Wel zo makkelijk toch?!

Vertrouwd door meer dan 1000 locaties

Haal nog meer uit Smart Event Manager Essentials:

Naast de standaard functionaliteit van Smart Event Manager Essentials kun je additioneel kiezen voor de module Online Reserveren. Daarnaast is het mogelijk om het systeem eenvoudig te koppelen met andere systemen die veel gebruikt worden in de branche, zoals boekhoud- en kassasystemen.

Smart Event Manager - icons-fill-31

Online Reserveren

Verhoog het aantal offerteaanvragen door je klanten de mogelijkheid te geven hun offerte direct online te kunnen samenstellen. Tegelijkertijd neemt de upselling toe, doordat het voor de klant eenvoudiger wordt extra producten af te nemen. Voldoet de offerte aan de wensen? Dan kan jouw klant deze direct definitief maken. Dat alles zonder dat het je medewerkers tijd kost.

Lees verder

Smart Event Manager - icons-fill-30

Boekhouding

Koppel Smart Event Manager met je financiële systeem om debiteurengegevens en journaalposten te exporteren. Om vervolgens de betaalde facturen vanuit het boekhoudsysteem weer verwerkt te zien in Smart Event Manager. Dit elimineert handmatige invoer, vermindert fouten en bespaart tijd.

Lees verder

Smart Event Manager - icons-fill-28

Kassasysteem

Koppel Smart Event Manager met je kassasysteem om nacalculaties automatisch op de factuur in Smart Event Manager te krijgen. Geen gedoe meer met losse briefjes bij de kassa. Afhankelijk van jouw kassasysteem krijg je ook inzicht in de betaalde aanbetalingen en openstaande rekeningen.

Lees verder

Smart Event Manager - intro-ipas-with-tiles-1-1024x773

Wij zijn er voor jou

Wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt met Smart Event Manager Essentials. De implementatie bereiden wij goed voor. Wij zorgen er onder andere voor dat alle basisgegevens zijn ingevoerd. Vervolgens trainen wij jou en je medewerkers/gebruikers zodat jullie weten hoe reserveringen en facturen aangemaakt moeten worden en jullie optimaal van het systeem gebruik kunnen maken.

Succesverhalen

Met 20 jaar ervaring en meer dan 500 bedrijven in Nederland die met ons werken, zijn wij een grote speler in software voor evenementenorganisaties.

Groeit mee met jouw groei

Zodra je nog meer functionaliteit wenst kun je doorgroeien naar de Premium of Enterprise versie. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste pakket voor jouw organisatie!