Pakketten

Premium

Smart Event Manager Premium biedt uitgebreide mogelijkheden om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Als je niet alleen reserveringen en facturatie wilt automatiseren, maar ook arrangementen wilt aanbieden en prachtige offertes met sfeerimpressies wilt maken, dan is Premium de beste keuze voor jouw organisatie.

crowd of people watching a stage performance in the theater

Waarom Smart Event Manager

Met Premium krijg je alle functionaliteiten van Essentials, plus nog veel meer:

Smart Event Manager - icons-fill-19
Planbord

Verkrijg eenvoudig inzicht in de beschikbaarheid van je voorzieningen. Zo zie je direct welke evenementen plaatsvinden en waar je nog beschikbaarheid hebt. Werk met verschillende reseveringsstatussen.

Smart Event Manager - icons-fill-31
Reserveringen

Plan je evenementen en maak direct een volledige offerte. Maak gebruik van arrangementen en losse verkopen. Voer uitgebreide controles uit en stel draaiboeken en begrotingen automatisch op.

Smart Event Manager - icons-fill-28
Facturen

Maak eenvoudig facturen van al je evenementen, maak aanbetalingen, voeg nacalculaties toe, maak verzamelfacturen, controleer de debiteuren en verstuur aanmaningen.

Smart Event Manager - icons-fill-26
Offertes in Word

Maak prachtige offertes in jouw huisstijl op basis van Microsoft Word sjablonen, zodat je deze zelf kunt onderhouden. Ook kun je met afbeeldingen en sfeerimpressies werken. De offertes verstuur je vervolgens als PDF-bestand.

Smart Event Manager - icons-fill-23
Relatiebeheer

De contactgegevens van je klanten, bekijk een logboek van alle communicatie en houd opvolgacties in de gaten zodat je niks vergeet. Maak doelgroepen aan voor jouw marketingdoeleinden.

Smart Event Manager - icons-fill-24
Productielijsten

Koppel jouw verkopen een productie eenheid en draai productielijsten per afdeling.

Smart Event Manager - icons-fill-25
Dashboards

Bekijk jouw KPI’s in één oog opslag. Stel begrotingen op en zie of jouw organisatie de gestelde doelen haalt. Standaard rapporten of op maat, precies zoals jij dat wilt.

Smart Event Manager - beveiliging
Autorisaties

Geef je medewerkers rechten op de functies die zij nodig hebben en scherm gevoelige data af. Stel per rol de benodigde lees- of wijzigrechten in.

Smart Event Manager - icons-fill-31
Reeksen

Maak eenvoudig een reeks reserveringen aan, bijvoorbeeld voor elke donderdagavond. Ook wijzigingen voer je in één keer door of maak één datum afwijkend.

women playing volleyball inside court

Verbeter de kwaliteit

 • Eén informatiebron. Geen versnipperde of onvolledige informatie.
 • Verbeter de interne communicatie. Verhoog de kwaliteit van jouw organisatie zonder dat je hier veel tijd aan kwijt bent.
 • Wissel debiteur- en factuurinformatie automatisch uit met je boekhoudsoftware door gebruik te maken van één van de standaard koppelingen.

Vergroot de efficiency

 • Automatiseer de administratieve processen rondom reserveringen en facturen. Je houdt meer tijd over voor het begeleiden en adviseren van je klanten.
 • Bespaar tijd op het maken van offertes en bevestigingen. Voorzie je klanten van een mooi opgemaakte offerte, eventueel voorzien van afbeeldingen en sfeerimpressies.
 • Heb realtime inzicht in up-to-date draaiboeken en productielijsten. Op papier of eenvoudig te bekijken op tablet of smartphone.
 • Leg eenvoudig en snel een enkele reservering of meerdere reserveringen vast met een herhaalpatroon. Een uitzondering op de reeks pas je eenvoudig aan.
 • Geef klanten de mogelijkheid om zelf online reserveringen te plaatsen, aanbetalingen te doen en offertes samen te stellen.
person discussing while standing in front of a large screen in front of people inside dim-lighted room
black Android smartphone

Inzicht en controle

 • Handel betalingen correct en zonder tijdrovende handelingen af. Aanbetalingen worden berekend en automatisch verrekend tijdens de eindafrekening.
 • Stel arrangementen samen waarbij de klant één prijs ziet, maar die financieel uitgesplitst worden over verschillende rekeningen en btw-tarieven.
 • Stuur op brutowinstmarge, leg kostprijzen vast en verkrijg inzicht in wijzigingen.
 • Neem met behulp van onze dashboards data onderbouwde beslissingen voor je bedrijfsvoering.

Vertrouwd door meer dan 1000 locaties

Haal nog meer uit Smart Event Manager Premium:

Naast de standaard functionaliteit van Smart Event Manager Premium kun je additioneel kiezen voor onze modules Online Reserveren en Personeelsplanning.  Daarnaast is het mogelijk om het systeem eenvoudig te koppelen met andere systemen die veel gebruikt worden in de branche, zoals boekhoud- en kassasystemen.

Smart Event Manager - icons-fill-31

Online Reserveren

Verhoog het aantal offerteaanvragen door je klanten de mogelijkheid te geven hun offerte direct online te kunnen samenstellen. Tegelijkertijd neemt de upselling toe, doordat het voor de klant eenvoudiger wordt extra producten af te nemen. Voldoet de offerte aan de wensen? Dan kan jouw klant deze direct definitief maken. Dat alles zonder dat het je medewerkers tijd kost.

Lees verder

Smart Event Manager - icons-fill-30

Boekhouding

Koppel Smart Event Manager met je financiële systeem om debiteurengegevens en journaalposten te exporteren. Om vervolgens de betaalde facturen vanuit het boekhoudsysteem weer verwerkt te zien in Smart Event Manager. Dit elimineert handmatige invoer, vermindert fouten en bespaart tijd.

Lees verder

Smart Event Manager - icons-fill-21

Personeelsplanning

Wil jij minder fouten in jouw personeelsplanning en wil jij een bezetting en planning dat altijd compleet is? Wil jij duidelijkheid in de beschikbaarheid van jouw medewerkers? Dan is de module Personeelsplanning van toegevoegde waarde! Personeelsplanning zorgt voor een volledige integratie met reserveringen en is flexibel zodat veranderingen simpel doorgevoerd kunnen worden.

Lees verder

Smart Event Manager - icons-fill-28

Kassasysteem

Koppel Smart Event Manager met je kassasysteem om nacalculaties automatisch op de factuur in Smart Event Manager te krijgen. Geen gedoe meer met losse briefjes bij de kassa. Afhankelijk van jouw kassasysteem krijg je ook inzicht in de betaalde aanbetalingen en openstaande rekeningen.

Lees verder

Smart Event Manager - Voorreadt-MetPitt-HR-008-1024x683

Wij zijn er voor jou

Wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt met Smart Event Manager Premium. We begrijpen dat implementatie van software een traject is van verandering, dat mag niet onderschat worden. Ons team heeft veel kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen. Met onze diepgaande productkennis ondersteunen wij je bij het maken van de juiste inrichtingskeuzes zodat de implementatie zo soepel mogelijk verloopt

Succesverhalen

Met 20 jaar ervaring en meer dan 1000 bedrijven in Nederland die met ons werken, zijn wij een grote speler in software voor evenementenorganisaties.

Groeit mee met jouw groei

Zodra je nog meer functionaliteit wenst kun je doorgroeien naar de Enterprise versie. Of als je eenvoudig wilt beginnen kun je starten met Essentials. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste pakket voor jouw organisatie!