Personeelsplanning

Planningsprogramma

Wil je er zeker van zijn dat je voldoende personeel heeft ingepland voor jouw evenementen? Met onze slimme planningsmodule kun je eenvoudig alle taken verdelen. Het programma denkt altijd met je mee over het aantal benodigde personeelsleden. Vervolgens helpt de software bij het indelen van de medewerkers. Het planningsprogramma houdt zelfs rekening met de vaardigheden en beschikbaarheid van jouw personeel. Je maakt zo effectief gebruik van het personeel dat je beschikbaar hebt.

Smart Event Manager - personeelsplanning-1024x754

Waarom Smart Event Manager

Mogelijkheden met het planningsprogramma

Taken

Voor bepaalde taken binnen een evenement heb je gespecialiseerde medewerkers nodig. Bijvoorbeeld personeel met bepaalde vaardigheden. Je ziet met ons planningsprogramma direct welke personeelsleden beschikbaar zijn en voldoen aan de benodigde vaardigheden. Je hebt zo altijd het juiste personeel ingedeeld.

Scenario’s

Er moeten ook taken uitgevoerd worden die los staan van reserveringen, bijvoorbeeld voor kassamedewerkers of bediening in het restaurant. Je kunt van tevoren scenario’s aanmaken voor drukke of juist rustige dagen. Zodra je deze scenario’s toepast, bepaalt het planningsprogramma automatisch de juiste personeelsbehoefte en stel je eenvoudig een volledig rooster op.

Controle

Het planningsprogramma voert automatisch controles uit, zodat je niets vergeet bij het maken van de roosters. Als voor een reservering bijvoorbeeld meer personen worden verwacht, dan zal het planningsprogramma een melding geven. Je kunt direct het rooster aanpassen en extra personeel inplannen.

Online rooster

Via de online module van het planningsprogramma kunnen medewerkers direct het rooster inzien. Ze zien op welke taken ze zijn ingedeeld en wanneer ze op locatie moeten komen. Eventueel kunnen medewerkers via het online rooster taken bevestigen, of zelf hun beschikbaarheid doorgeven voor de komende periode.

Noticificatie

Is er een wijziging in het rooster? Het personeel ontvangt direct een notificatie, zodat ze op de hoogte zijn van een roosterwijziging. Dit is ideaal als bijvoorbeeld jouw personeel op een andere locatie aanwezig moet zijn. Of als een dienst op een ander tijdstip begint.

Inschrijven

Het is mogelijk om jouw personeel zelf te laten aangeven aan welke evenementen ze willen meewerken. Je kunt dan voor de taken een open inschrijving instellen. Uiteraard kan het personeel zich alleen inschrijven op taken waarbij de vaardigheden voldoende zijn en geef je uiteindelijk zelf akkoord welke personeelsleden met het evenement aan de slag mogen.

Succesverhalen

Met 20 jaar ervaring en meer dan 500 bedrijven in Nederland die met ons werken, zijn wij een grote speler in software voor evenementenorganisaties.

woman in blue long sleeve shirt using silver macbook

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je ook slim en efficiënt personeel plannen met Smart Event Manager? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het plannen van jouw evenement.