Reserveringen

Reserveringssoftware

Waarom Smart Event Manager

Mogelijkheden met het reseveringsprogramma

Offerte

Met onze reserveringssoftware is het mogelijk automatisch offertes naar de klant te versturen. Bij een reserveringsaanvraag maak je voor de klant snel en eenvoudig een offerte voor de boeking. De offerte is opgemaakt in jouw huisstijl en voorzien van foto’s en sfeerimpressies.

Draaiboeken en productielijsten

Onze reserveringssoftware maakt op basis van de gemaakte afspraken automatisch de draaiboeken. Zo weet je direct wat er gedaan moet worden. Ook inkooplijsten voor externe leveranciers worden gegenereerd op basis van de verkochte producten. Heb je behoefte aan maatwerklijsten, dan maken wij deze graag.

Maatwerk

Natuurlijk wil je jouw klanten de mogelijkheid bieden evenementen op maat samen te stellen. Onze reserveringssoftware ondersteunt dit volledig. Je kunt arrangementen op maat samenstellen of zelfs producten invoeren die specifiek voor één reservering gelden. De software biedt je alle flexibiliteit om aan de wensen van uw klanten tegemoet te komen.

Tarief per klant

Het tarief dat je rekent voor een boeking kan verschillen per klant. Je rekent misschien een ander bedrag voor een commerciële klant vergeleken met culturele instellingen. Het reserveringssysteem berekent automatisch de juiste prijs voor klanten die regelmatig terugkomen. Zelfs als de klant online een reservering plaatst.

Winstsberekening

Nog voordat je de offerte de deur uitdoet controleert het reserveringssysteem de brutowinstmarge. Zo weet je zeker dat je bij maatwerk of wijzigingen nog steeds een goede marge behaalt.

Automatisch factureren

Je verstuurt misschien meerdere facturen voor jouw evenementen. Zo bereken je één of meerdere aanbetalingen en een eindafrekening met drankjes op nacalculatie. Ongeacht de afspraken die je met jouw klant maakt, ondersteunt het reserveringssysteem hierbij door automatisch de juiste facturen klaar te zetten. Deze kun je direct naar de klant versturen.

Capaciteitscheck

De reserveringssoftware controleert uiteraard of de te reserveren ruimte nog beschikbaar is. Maar ook kan de capaciteit voor de gewenste zaalopstelling worden gecontroleerd of naastliggende ruimtes die automatisch mee gereserveerd moeten worden. Ons reserveringsysteem kan op basis van de wensen van de klant direct checken of er voldoende capaciteit aanwezig is. Zo kun je optimaal gebruik maken van uw capaciteit.

Evaluatie van uw klant

Natuurlijk ben je benieuwd of alles goed verlopen is. Ons reserveringssysteem verstuurt na afloop van elk evenement het verzoek een evaluatieformulier in te vullen. Dit formulier is volledig gepersonaliseerd op de klant. Zo kun je precies meten in hoeverre je aan de wensen van jouw klant voldoet!

Terugkerende reserveringen

Heb je klanten die regelmatig een ruimte bij huren? Bijvoorbeeld een vereniging die tijdens het seizoen elke zaterdag een ruimte huurt? Met onze reserveringssoftware is het mogelijk om reserveringen volgens een reeks te herhalen. Wijzigt een datum in de reeks? Geen probleem. De reservering kan altijd op specifieke data aangepast worden.

Succesverhalen

Met 20 jaar ervaring en meer dan 1000 organisaties in Nederland die met ons werken, zijn wij een grote speler in software voor evenementenorganisaties.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe Smart Event Manager jouw reserveringsproces kan optimaliseren en vereenvoudigen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en ontdek hoe onze reserveringsfunctionaliteit jouw organisatie kan helpen tijd en geld te besparen, terwijl je tegelijkertijd de klanttevredenheid verhoogt. Wacht niet langer en verbeter jouw reserveringsproces met Smart Event Manager!