Smart Sessions

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Bij Smart Event Manager zijn we er trots op dat de ontwikkeling van onze software nooit stilstaat. We blijven innoveren, nieuwe features toevoegen en onze producten verbeteren om ervoor te zorgen dat ze altijd voldoen aan de behoeften van onze gebruikers. Jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde en speelt een cruciale rol in hoe we onze software verder ontwikkelen.

Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste functies en ontwikkelingen, organiseren we de gratis Smart Sessions. Tijdens deze sessies belichten we onze roadmap, de nieuwste features, leggen we uit wat de meerwaarde kan zijn voor jouw organisatie en laten we zien hoe ze toegepast kunnen worden.

De Smart Sessions worden digitaal aangeboden, zodat je ze kunt bijwonen waar je ook bent. Twee keer per jaar organiseren we ook live sessies op ons kantoor in Lelystad, zodat je de kans krijgt om persoonlijk met ons team in contact te komen en dieper op de materie in te gaan.

Mis de kans niet om het meeste uit Smart Event Manager te halen en te leren hoe onze nieuwste ontwikkelingen jouw werk nog makkelijker kunnen maken. Klik op de onderstaande knop om je aan te melden voor onze volgende Smart Session.

Smart Event Manager - intro-ipas-with-tiles-2-1024x773