Evenementen

Software evenementen

Smart Event Manager staat voor betrouwbare, solide software voor alle soorten evenementen. Voorop staat altijd de gebruiksvriendelijkheid, direct erna gevolgd door een enthousiast team van de helpdesk. Dit maakt dat onze klanten optimaal kunnen profiteren van alle voordelen van onze software voor uw evenementen.

Smart Event Manager - AllDevices

Waarom Smart Event Manager

Mogelijkheden met software voor evenementen

Alles-in-een

Onze software is een alles-in-één oplossing voor jouw evenementen. Of het nu gaat om het beheren van reserveringen van jouw evenementen tot de facturen, het plannen van personeel, het beheren van relaties of management rapportages; onze uitgebreide software maakt het je gemakkelijk!

Voor wie?

Onze software is geschikt voor allerlei soorten evenementenlocaties, musea en attractieparken, outdoor en indooractiviteiten en catering en horeca. Denk hierbij aan het reserveren van voorzieningen, het plannen van activiteiten, roosteren van personeel, het maken van productielijsten voor leveranciers en de keukenmedewerkers: alle onderdelen die nodig zijn voor evenementen worden met onze software ondersteund.

Helpdesk

Onze zeer enthousiaste helpdesk is er voor vragen die je hebt tijdens het gebruik van de software. Veel van onze medewerkers hebben werkervaring met evenementen. Je kunt rekenen op deskundige hulp van zowel consultants die je kunt benaderen als je intensieve begeleiding nodig hebt, als de medewerkers van de helpdesk, die jou graag ondersteunen bij het gebruik van de operationele functies van de software.

Software ontwikkelaars

Om te kunnen blijven voldoen aan de wensen van onze klanten met betrekking tot hun evenementen werken onze software ontwikkelaars voortdurend aan het ontwikkelen van gloednieuwe software. Zij letten naast de technische vereisten van de software, juist ook op de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteit. Deze nieuwe functionaliteit wordt u via updates beschikbaar gesteld.

Smart Sessions

Om je nog meer van dienst te zijn, bieden wij je de mogelijkheid deel te nemen aan Smart Sessions, die uiteraard kosteloos zijn. Ongeveer vijf keer per jaar worden er tips en tricks gegeven over het gebruik van de software, krijg je nieuwe functies van de software te zien, word je de toepassing hiervan uitgelegd en blijf je op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen. Met onze software zorgen wij ervoor dat het jou bij jouw evenementen aan niets ontbreekt!

Neem contact met ons op

Ontdek vandaag nog hoe Smart Event Manager jouw bedrijf kan helpen bij het organiseren en beheren van succesvolle evenementen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo en ontdek wel

woman in blue long sleeve shirt using silver macbook