Onze trainingen

Leren, Groeien en Excelleren met Smart Event Manager

Training is essentieel om het meeste uit elke tool te halen, en dat geldt ook voor Smart Event Manager. Daarom nemen wij de zorg voor het opleiden van gebruikers volledig van je over door een breed scala aan digitale trainingen aan te bieden. Of je nu nieuwe gebruikers hebt die nog moeten wennen aan het systeem of huidige gebruikers die hun kennis willen opfrissen of verdiepen, onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en nuttig.

Zomeractie: als je je inschrijft voor de geplande trainingen in juli, augustus en/of september, dan ontvang je een korting van 50% op de training. Gebruik hiervoor de actiecode ZOMER24.

SEM trainingen

Training is essentieel om het meeste uit elke tool te halen, en dat geldt ook voor Smart Event Manager. Daarom nemen wij de zorg voor het opleiden van gebruikers volledig van je over door een breed scala aan digitale trainingen aan te bieden.

Basistraining 1

Tijdens de Basistraining 1 worden de basisvaardigheden omtrent het reserveren in SEM Online behandeld.

Lees verder

Basistraining 2

Tijdens de Basistraining 2 wordt de basis van de inrichting van Smart Event Manager Essentials en Premium behandeld.

Lees verder

Facturatietraining

Tijdens de Facturatietraining worden de primaire vaardigheden van het factureren in SEM Online behandeld.

Lees verder

Gevorderdentraining

Tijdens de Gevorderdentraining wordt de inrichting van verkopen en het beheren van prijzen in SEM Online behandeld.

Lees verder

Basistraining 1 Basisapplicatie

Tijdens de Basistraining 1 Basisapplicatie worden de basisvaardigheden omtrent het reserveren in de basisapplicatie van Smart Event Manager behandeld.

Lees verder

Basistraining 2 Basisapplicatie

Tijdens de Basistraining 2 Basisapplicatie wordt de basis van de inrichting in de basisapplicatie van Smart Event Manager behandeld.

Lees verder

Gevorderdentraining Basisapplicatie

Tijdens de Gevorderdentraining Basisapplicatie wordt de inrichting van verkopen en het beheren van prijzen in de basisapplicatie van Smart Event Manager behandeld.

Lees verder

Meer nodig?

Maatwerktrainingen

Bovendien zijn we in staat om maatwerktrainingen te leveren om je kennis van specifieke modules te verdiepen. Of je nu meer wilt weten over uitgebreide functies zoals Online Reserveren, Sjablonen, Personeelsplanning en Inkopen, we passen de training aan op basis van jouw behoeften. Deze trainingen kunnen online worden gegeven, maar ook op locatie voor een meer hands-on ervaring.

Smart Event Manager - Voorreadt-MetPitt-HR-098-1024x683
Smart Event Manager - Voorreadt-MetPitt-HR-008-1024x683

Online of live op locatie

Hoewel al onze trainingen digitaal beschikbaar zijn, begrijpen we dat sommige teams liever face-to-face instructie krijgen. Op verzoek kunnen de trainingen worden gehouden in ons Voorraedt Meeting Center. Ons centrum biedt uitstekende faciliteiten in een prettige omgeving, ideaal gelegen tegenover het station Lelystad Centrum en naast de Zilverpark Parkeergarage. Dus zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.. Hier kun je je losmaken van de werkvloer en je optimaal concentreren op het gebruik van Smart Event Manager.

Wij zijn er voor jou

Bij Smart Event Manager zijn we er om ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid bent om het meeste uit onze software te halen. Onze trainingen zijn ontworpen om jou en je team in staat te stellen te leren, groeien en excelleren.