Vacature

Consultant

Wil je in een professioneel team werken en word je blij van het oplossen van (complexe) problemen die anderen niet kunnen oplossen? Houd je van klantcontact, maar vind je techniek ook interessant? Als dat zo is, dan hebben we jou nodig in ons team!

Dit ga je doen

Je gaat aan de slag binnen het supportteam voor Smart Event Manager (SEM) bij Voorraedt. Je begeleidt klanten bij de implementatie software. Je adviseert over de inrichting en geeft opleiding aan gebruikers. Jij zorgt ervoor dat klanten de software optimaal gebruiken.

Ook ondersteun je de helpdesk bij functionele vragen over de software. Daarnaast houd jij je bezig met de techniek. Via ons eigen opleidingstraject maak je je dit snel eigen. Je onderzoekt bug meldingen en specificeert deze helder voor de ontwikkelaars of configureert koppelingen met andere systemen.

In deze veelzijdige functie ben je, door de kennis en ervaring die je opdoet, steeds in contact met de gebruikers van onze software. Daarnaast bepaal je zelf hoe jij je ontwikkelt.

Zo ziet je dag eruit

Het is 08:30 uur; je werkdag is net begonnen. Je hebt besloten om vandaag een dag thuis te werken omdat dit goed in je agenda past. Zodra je koffie hebt gepakt begin je met het doorlezen van je mailbox. Gisteren heb je een training gegeven aan een aantal nieuwe gebruikers en je ziet zojuist dat ze nog wat vragen hebben gemaild. Je pakt de telefoon en belt de klant om hen direct te antwoorden.

Het is 09:30 uur; tijd voor de dagelijkse stand-up. Hierin bespreken we wat we gisteren hebben gedaan maar ook wat vandaag op de planning staat. Zo blijven we, ondanks het thuiswerken, goed op de hoogte van elkaar. Na de stand-up begint jouw remote sessie met een klant. Vandaag richt je samen met de klant de facturatiemodule in. Ook configureren en testen jullie de koppeling met de boekhoudsoftware.

De tijd vliegt, het is 12:15 en tijd voor de lunchpauze.

’s Middags spring je bij op de helpdesk vanaf 13:00 uur. Dit betekent dat jij even het eerste aanspreekpunt bent voor onze klanten die bellen met vragen. Vragen over functionaliteit, een bugmelding en vragen over hoe ze SEM het beste kunnen inrichten, komen vandaag allemaal voorbij. Tussendoor help je een collega van helpdesk met een lastig vraagstuk. Jullie sparren even over mogelijke oplossingen en je collega gaat er verder mee aan de slag.

Alle klanten zijn blij met je hulp en tevreden sluit je om 17:00 uur je laptop. Morgen weer een dag naar Lelystad, want met collega’s op kantoor is toch ook wel erg gezellig!

Leuk, maar kan ik ook doorgroeien?

Naarmate je meer kennis over Smart Event Manager software krijgt, kun je grotere implementaties gaan begeleiden. Jij helpt dan een organisaties met meerdere vestigingen en vele gebruikers bij de ingebruikname van SEM. Ook denk je mee over de wijze waarop het systeem integreert met andere systemen binnen de organisatie. Je begeleidt het volledige project.

Ook kun je meer betrokken raken bij de verdere ontwikkeling van de software. Je ontwerpt een nieuwe module voor de software. Hiervoor bespreek je met meerdere klanten de wensen, schets je de gewenste functies en specifieert deze helder voor de developers.

Dit krijg je van ons

 • Een super leuk team.
 • Een professionele, leerzame werkomgeving met naast veel flexibiliteit en zelfstandigheid een goede begeleiding.
 • Een combinatie tussen thuis- en op kantoor werken.
 • Een eigen laptop en (eventuele) andere benodigdheden voor je thuiswerkplek.
 • Leuke gekke dingen zoals tafeltennistoernooien, spelletjes- en filmavonden, borrel of diner, gave bedrijfsuitjes en met z’n allen lunchen als je op kantoor bent.

Wat verwachten we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal 2 dagen op kantoor in Lelystad.
 • Ervaring met Smart Event Manager is een pré.
 • Net zoals ervaring met de horeca van de evenementenbranche.
 • Affiniteit met software/computers.
 • Uiteraard ben je klant- én resultaatgericht.
 • Goede communicatieve vaardigheden in spraak en schrift zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent nauwkeurig, analytisch, perfectionistisch en enthousiast om zelf te willen leren en te doen.
 • Je werkt graag in een zelfsturend team met een ongedwongen, gezellige sfeer.