Nieuws

Zomeractie: 50% korting op trainingen

Training is essentieel om het meeste uit elke tool te halen en dat geldt ook voor Smart Event Manager. De trainingen zijn ontworpen om je te helpen het maximale uit de software te halen, met praktische tips en hands-on oefeningen. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wilt leren of een ervaren professional die kennis wilt verdiepen, wij hebben de perfecte training voor jou!

Haal alles uit SEM

Om optimaal met Smart Event Manager te kunnen werken bieden ze diverse trainingen aan. Er zijn basistrainingen die heel geschikt zijn voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers en er zijn  gevorderdentrainingen voor als je meer kennis van SEM wilt hebben. Daarnaast is er een facturatietraining waarin de primaire vaardigheden van het factureren in SEM Online worden behandeld.

Tijdelijk is er een leuke aanbieding: als je je inschrijft voor de geplande trainingen in juli, augustus en/of september, dan ontvang je een korting van 50% op de training. Gebruik hiervoor de actiecode ZOMER24.

Mis deze kans niet om je vaardigheden te verbeteren en je kennis een boost te geven! Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je na onze trainingen alles uit SEM kunt halen.

Bekijk hier het aanbod en schrijf je in!